ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:
ENG   |   EΛΛ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & COOKIES

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & COOKIES

Ο GEA λαμβάνει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων πολύ σοβαρά. Η Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy), που αναφέρεται σε αυτό το κείμενο, ισχύει για την πρόσβαση και χρήση του παρόντος ιστότοπου (“Website”) και ιδίως για τις πληροφορίας μπορεί ο οποιοσδήποτε χρήστης/επισκέπτης να υποβάλλει ή/και να καταστήσει διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της πρόσβασης και χρήσης του παρόντος ιστότοπου. Παρακαλούμε διαβάστε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε συνδυαμό με τους Όρους και Προϋποθέσεις του παρόντος ιστότοπου (σημειώστε ότι τα κείμενα της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Όρων και Προϋπουθέσεων αναφέρονται ως “Όροι Χρήσης”).

Με την πρόσβαση και χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα υποβάλετε ή καθιστάτε διαθέσιμα στον GEA μέσω αυτού του ιστότοπου θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει αυτή της Πολιτικής Απορρήτου. Με τον όρο “Προσωπικά Δεδομένα” εννοείται οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) στοιχεία επικοινωνίας όπως το όνομά σας, ο αριθμός τηλεφώνου, το email σας και οποιαδήποτε άλλα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνωριστική ταυτοποίησή σας.

Εάν δεν επιθυμείτε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον οργανισμό για να συζητήσουμε τους σχετικούς προβληματισμούς σας, προτού υποβάλετε ή καταστήσετε διαθέσιμα στοιχεία Προσωπικών Δεδομένων μέσω αυτού του ιστότοπου στον GEA. Λεπτομέρειες σχετικά με τους μεθόδους επικοινωνίας με τον οργανισμό σχετικά με την πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου περιγράφονται παρακάτω.

Συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο (ή είναι προσβάσιμες μέσω αυτού του ιστότοπου) μπορεί να έχουν επιπλέον ή εναλλακτικούς όρους και προϋποθέσεις που να ισχύουν, λεπτομέρειες για τους οποίους θα παρέχονται στις σχετικές σελίδες του παρόντος ιστότοπου ή κατά την πρόσβαση στις σχετικές υπηρεσίες.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση που είστε συνεργάτησς ή αδειοδοτημένος χρήστης μουσικής από τον GEA, ή έχετε κάποια διαφορερική μορφή συμβάσεως με τον GEA, οι όροι της άδειας ή της συμβάσεως με τον οργανισμό μπορεί να σχετίζονται με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, την επικοινωνία σας προς/από τον GEA και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί τα στοιχεία σας (συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων) να χρησιμοποιηθούν.

Επικοινωνία
Εάν έχετε ερωτήματα σχετικά με αυτή την Πολιτική Απορρήτου, ή τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων που έχετε υποβάλει ή έχουν καταστεί διαθέσιμες από εσάς μέσω αυτού του ιστότοπου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό μέσω email στο: info@geamusic.gr. Κατά την αποστολή του email παρακαλείσθε να αναφέρετε στο πεδίο θέματος (subject line) του ηλεκτρονικού σας μηνύματος “GEA Πολιτική Απορρήτου geamusic.gr” για να μας βοηθήσετε στην πιο αποτελεσματική και άμεση απάντηση του ερωτήματός σας.

Χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων
Όταν υποβάλλετε Προσωπικά Δεδομένα στον GEA χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι ο GEA μπορεί να συλλέξει, αποθηκεύσει ή να επεξεργαστεί τέτοια Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους λόγους:
• Ενασχόληση με κάποιο από τα ερωτήματα που έχουν υποβληθεί από εσάς
• Ενασχόληση με τις αιτήσεις αδειοδότησης και εν γένει θέματα σχετικά με την αδειοδότησή σας.
• Καταχώρηση-Καταγραφή της επιχείρησης ή του οργανισμού σας, κατόπιν δικού σας αιτήματος.

Με ποιον μοιραζονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα
Όταν υποβάλλετε Προσωπικά Δεδομένα μέσω αυτού του ιστότοπου, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι ο GEA μπορεί να μοιραστεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα με:
• τους οργανισμούς-μέλη του GEA, Grammo, Ερατών και Απόλλων, με άλλους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης, παρόμοιους φορείς και οργανισμούς σε σύνδεση με πιθανές χρήσεις των Προσωπικών σας Δεδομένων για τους λόγους που αναφέρονται στην παράγραφο “Χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων”.
• Με τρίτους συνεργάτες, εκπροσώπους ή αντιπροσώπους (όπως η εταιρία φιλοξενείας του ιστότοπου και επεξεργαστές πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών και εν γένει ηλεκτρονικών συναλλαγών) με σκοπό την παροχή του website, του περιεχόμενου και των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες μέσω ή μέσα στον Ιστότοπο.
• Με ενδιαφερόμενους τρίτους όταν απαιτείται από τη σχετική νομοθεσία (όπως στην περίπτωση όπου ο GEA είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε εξώδικα, δικαστικές εντολές και νομικές διαδικασίες). Και
• με ενδιαφερόμενους τρίτους όταν ο GEA το θεωρεί εύλογα απαραίτητο για τη διερεύνηση, αποτροπή ή ανάληψη ενέργειών σχετικά με παράνομες ή ακατάλληλες δραστηριότητες, υπόνοια απάτης, πιθανές απειλές ενάντια στα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια του GEA, τους χρήστες/επισκέπτες αυτού του ιστότοπου ή οποιαδήποτε πραγματική ή εικαζόμενη παραβίαση των Όρων Χρήσης του παρόντος ιστότοπου.
Οποιαδήποτε και αν είναι η τοποθεσία τέτοιων ατόμων και οντοτήτων στον κόσμο.

Μεταφορές εκτός ΕΕ
Όπως αναφέρεται παραπάνω, κατά τη διαδικασία χρήσης ή ανταλλαγής προσωπικών δεοδμένων σύμφωνα πάντοτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου ο GEA μπορεί να μεταβιβάσει κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα σε περιοχές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (European Economic Area). Παρακαλούμε σημειώστε ότι η νομοθεσία σε πολλές χώρες εκτός του ΕΟΧ γενικά δεν θεωρείται ότι καλύπτουν στο ίδιο επίπεδο την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων όπως οι νομοθεσίες των χωρών που απαρτίζουν τον ΕΟΧ (δηλ. Οι νόμοι σε αυτές τις χώρες δεν θεωρείται ότι προσφέρουν επαρκή προστασία προσωπικών δεδομένων, όπως προβλέπεται αντίστοιχα στο άρθρο 25 της Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Δεδομένων (95/46/EC)).

Cookies
Ο όρος Cookies αναφέρεται σε μικρά αρχεία κειμένου που εισέρχονται στον υπολογιστή σας από ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον για λόγους όπως να κάνουν έναν ιστότοπο να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά ή να παρέχουν πληροφορίες σε έναν διαχειριστή website σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπός του.
Ο GEA δεσμεύεται για άριστη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών προς τους αδειοδοτημένους χρήστες του. Σε αυτό το πλαίσιο, επιθυμούμε ο ιστότοπός μας να λειτουργεί αποτελεσματικά για όλους τους χρήστες/επισκέπτες τους και να παραδίδει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη/επισκέπτη. Για αυτό τον λόγο, ο ιστότοπός μας κάνει περιορισμένη χρήση των cookies, για να μας παρέχει καλύτερη εικόνα σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται. Τα στοιχεία αυτά μας βοηθούν στην περαιτέρω βελτίωση του ιστότοπου.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες των cookies που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή στο website του GEA:

Cookie

Πληροφορίες

ASP.NET_SessionId

Αυτό το cookie γενικά χρησιμοποιείται για να καταγράψει την πληροφορία ότι έχετε ξεκινήσει μία μοναδική περίοδο περιήγησης στον ιστότοπο του GEA. Αυτό έπειτα “ανοίγει” αποτελεσχματικά το επόμενο cookie. Ωστόσο, αυτό το cookie δεν αναγνωρίζει ποιος είναι ο χρήστης ούτε καταγράφει κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τον επισκέπτη/χρήστη. Διαγράφεται όταν η περίοδος λειτουργίας της περιήγησης του επισκέπτη στον ιστότοπο του GEA τερματίζει.

Google Analytics cookies:
__utma
__utmb
__utmc
__utmz

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για συλλογή πληροφοριών όπως ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών του ιστότοπου του GEA, πώς έχουν βρει τον ιστότοπο και λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες σελίδες εντός του ιστότοπου επισκέπτονται. Αυτό πραγματοποιείται ανώνυμα και η χρήση αυτών των πληροφοριών από εμάς δεν συνεπάγεται/περιλαμβάνει τη συλλογή οποιασδήποτε προσωπικής πληροφορίας ή ταυτοποίηση οποιουδήποτε χρήστη/επισκέπτη.



Αναγνωρίζουμε ότι, ακόμη και όταν αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αυτούς τους λόγους ανάλυσης, κάποιοι επισκέπτες ή χρήστες του ιστότοπου μπορεί να μην επιθυμούν τη χρήση τους κατά την περιήγησή τους στον ιστότοπό μας. Ως εκ τούτου έχουμε πάρει μία σειρά μέτρων για να υπογραμμίσουμε τη χρήση των cookies, και το δικαίωμά σας να επιλέξετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε cookies κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο του GEA. Παράλληλα, έχουμε επεκτείνει το πεδίο αυτό της Πολιτικής Απορρήτου μας για να δώσουμε ξεκάθαρη και διαφανή ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα cookies, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών του πώς μπορείτε να διαγράψετε ή να επενεργοποιήσετε τα cookies εφόσον το επιθυμείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου χωρίς την απενεργοποίηση των cookies, συναινείτε στη χρήση αυτών.

Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies
Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies στο:
www.allaboutcookies.org και για πληροφορίες ανάλογα με τον περιηγητή που χρησιμοποιείτε:
• Internet Explorer: How to disable Cookies
• Firefox: Enabling and disabling Cookies
• Safari: Managing Cookies
• Google Chrome: How do I turn off Cookies?
• Opera: Security & privacy
(Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα παραπάνω links αποτελούν ανακατευθύνσεις σε ιστότοπους τρίτων για τα οποία ο GEA δεν φέρει καμμία ευθύνη)

Χρήση μη-Προσωπικών Δεδομένων
Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο GEA μπορεί να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με εσάς που δεν χαρακτηρίζονται ως Προσωπικά Δεδομένα, όπως το όνομα του περιηγητή που χρησιμοποιείτε ή το όνομα του ιστότοπου που χρησιμοποιήσατε για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του GEA. Δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίησή σας από τέτοια στοιχεία και χρησιμοποιούνται από τον GEA ως βοηθητικό εργαλείο για την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες (μαζί με τα Προσωπικά Δεδομένα που έχουν υπάρξει ανώνυμα και αρθροιστικά με άλλες πληροφορίες, έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεστε πλέον) μπορεί να παρέχονται από τον GEA προς τρίτους σε μία ανώνυμη και συγκεντρωτική βάση (δηλ. Χωρίς προσωπικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τσυτοποίησή σας)

Ασφάλεια
Ο GΕΑ έχει λαβει μέτρα ασφαλείας για την προστασία ενάντια σε απώλειες, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κακή χρήση, αλλοίωση ή ανάρμοστη αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων που παρέχετε μέσω του παρόντος ιστότοπου. Ωστόσο, κανένα σύστημα υπολογιστή ή πληροφορίες μπορούν να είναι πλήρως ασφαλείς ενάντια σε οποιοδήποτε δυνατό κίνδυνο και καθίσταται αδύνατη η εξασφάλιση της ασφάλειας ή της ακεραιότητας των Προσωπικών Δεδομένων που αποκαλύπτετε διαδικτυακά. Παρά τα μέτρα ασφαλείας του GEA, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν υποβάλλετε Προσωπικά Δεδομένα στον ιστότοπο μέσω του διαδικτύου, οι πληροφορίες αυτές μπορεί να διαχυθούν και σε άλλα συστήματα που είναι εκτός ελέγχου του GEA.

Δεσμευτική συμφωνία και τροποποιήσεις των όρων χρήσης
Συμφωνόντας με τις δεσμεύσεις των Όρων Χρήσης, προσχωρείτε σε μία νομική δεσμευτική σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και τον GEA. Ο GEA μπορεί να τροποποιήσει τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή και ανά περιόδους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς και χωρίς την προηγούμενη συγκετάθεσή σας. Επομένως, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη τακτική επανεξέταση του κειμένου της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων & Προϋποθέσεων για να παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τέτοιες αλλαγές. Συνεχίζοντας την πρόσβαση και χρήση αυτού του ιστότοπου επιβεβαιώνετε την συμφωνία σας με τους Όρους Χρήσης βάσει της σημερινής τους μορφής.

Νομοθεσία Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και συγκεκριμένα βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων 2472/1997 και οποιωνδήποτε άλλων εφαρμοστέων κανονισμών και διατάξεων της αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (όπως τροποποιούνται, ενοποιούνται ή επανενεργοποιούνται ανά περιόδους)

Copyright © GEA (ή οι οργανισμοί-μέλη του, GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ) 2014.

Sitemap   |   Terms & Conditions   |   Privacy Policy

GEA the non-profit music licensing organization by GRAMMO-ERATO-APOLLON / all rights reserved © 2014
Λαζάρου Σώχου 4, 115 25 Νέο Ψυχικό, Αθήνα τηλ. 801 11 11 432 / 214 41 65 300 fax: 210-67.52.829

Designed by Anna Trouli / Developed by Whitefrog