ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:
ENG   |   EΛΛ

Η µουσική στο internet!

05/02/2013


O GEA διευρύνει τις συνεργασίες του µε τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και συνάπτει συνεργασίες µε όλο και περισσότερα web radios, web tv's και γνωστά portals. Η μουσική στο internet έχει δικαιώματα και γι'αυτό οι ιδιοκτήτες των Μέσων αυτών μπορούν να απευθύνονται στον GEA για σχετικές αδειοδοτήσεις που αφορούν τα συγγενικά δικαιώματα.

Με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών σε βάθος χρόνου με υπηρεσίες webcasting και με portals, ο GEA παροτρύνει τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές των WebRadios και WebTVs για την έναρξη συνεργασίας με τον οργανισμό. Η συνεργασία αυτή δεν θα έχει μόνο τη μορφή είσπραξης και αδειοδότησης, αλλά και ευκαιρίας για περαιτέρω δημοσιοποίηση των αδειοδοτημένων υπηρεσιών από τα Μέσα του οργανισμού και την ένταξή τους στη ψηφιακή καμπάνια του οργανισμού για το 2013.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες: www.live24.gr , www.pop-i.fm, www.zougla.gr/zouglatv, www.funtwothreeradio.com κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την αδειοδότηση των υπηρεσιών και συνεργασία με τον GEA, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αλκμήνη Θάνου στα 2105752820-8, είτε μέσω email: alcmene.thanou@geamusic.gr

< Επιστροφή στη σελίδα "Ανακοινώσεις"
Sitemap   |   Terms & Conditions   |   Privacy Policy

GEA the non-profit music licensing organization by GRAMMO-ERATO-APOLLON / all rights reserved © 2014
Λαζάρου Σώχου 4, 115 25 Νέο Ψυχικό, Αθήνα τηλ. 801 11 11 432 / 214 41 65 300 fax: 210-67.52.829
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή/και να ζητάτε πρόσβαση στις πληροφορίες σας μέσω του email pd@geamusic.gr.

Designed by Anna Trouli / Developed by Whitefrog