ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:
ENG   |   EΛΛ

Αδειοδότηση GEA για χώρους Costa Navarino!

01/08/2013


Η μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, Costa Navarino, αδειοδοτήθηκε για τα δικαιώματα ελληνικής και ξένης ηχογραφημένης μουσικής από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό συλλογικής διαχείρισης και είσπραξης συγγενικών δικαιωμάτων ηχογραφημένης μουσικής, «GEA-Grammo-Ερατώ-Απόλλων».

Η Costa Navarino, μάλιστα, επιλέχθηκε ανάμεσα στους national champions που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα European Business Awards 2013/14. H Costa Navarino περιλαμβάνει διαφορετικές τοποθεσίες, με πολυτελείς εγκαταστάσεις και κατοικίες, συνεδριακά κέντρα, spa διαθνών προδιαγραφών, signature γήπεδα γκολφ, όπου γίνεται παρουσίαση ηχογραφημένης μουσικής στο κοινό. Η συμφωνία με τον GEA, αδειοδοτεί τη χρήση ελληνικής και ξένης ηχογραφημένης σε όλες αυτές τις εγκαταστάσεις της αλυσίδας και φέρνει πιο κοντά το σύνολο των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων με τον GEA, και τα δικαιώματα που εκπροσωπεί.

Ο GEA θα αναπτύξει αυτή τη συνεργασία σε βάση επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες της βιομηχανίας του τουρισμού και σε εργαλείο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας απέναντι στα δικαιώματα ηχογραφημένης μουσικής.

< Επιστροφή στη σελίδα "Ανακοινώσεις"
Sitemap   |   Terms & Conditions   |   Privacy Policy

GEA the non-profit music licensing organization by GRAMMO-ERATO-APOLLON / all rights reserved © 2014
Λαζάρου Σώχου 4, 115 25 Νέο Ψυχικό, Αθήνα τηλ. 801 11 11 432 / 214 41 65 300 fax: 210-67.52.829
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή/και να ζητάτε πρόσβαση στις πληροφορίες σας μέσω του email pd@geamusic.gr.

Designed by Anna Trouli / Developed by Whitefrog