ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:
ENG   |   EΛΛ

Συμμετοχή GEA σε Ημερίδα ΟΠΙ-Google και Διαβούλευση κοινοβουλίου

29/11/2013


Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια της νομοθεσίας για την Πνευματική Ιδιοκτησία και τα Συγγενικά Δικαιώματα. Με στόχο την ανάδειξη των ζητημάτων που προκύπτουν από τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις σε σχέση με τα έργα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας σε συνεργασία με την Google Ελλάδος διοργάνωσαν στις 22 Οκτωβρίου 2013, Ημερίδα με θέμα ‘Το διαδίκτυο ως εργαλείο προώθησης και εκμετάλλευσης έργων & ζητήματα προστασίας πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων’.

Ο GEA συμμετείχε στην Ημερίδα με ομιλία-εισήγηση του νομικού συμβούλου του οργανισμού, κ. Γιώργου Μπαμπέτα. Η εισήγηση αφορούσε την ένταξη διατάξεων στην παρούσα νομοθεσία για τις υπηρεσίες cloud.

Παράλληλα, με αφορμή την εναρμόνιση των Ευρωπαϊκών Οδηγιών σχετικά με τα ορφανά έργα και τις multi-territorial άδειες από Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης, η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προσκάλεσε όλους τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων σε διαβούλευση στα πλαίσια της προστασίας των έργων διανοητικής ιδιοκτησίας. Στη διαβούλευση αυτή συμμετείχε η μεγαλύτερη μερίδα των ΟΣΔ της Ελλάδας, μεταξύ τους και οι GEA, GRAMMO και ΕΡΑΤΩ.

< Επιστροφή στη σελίδα "Ανακοινώσεις"
Sitemap   |   Terms & Conditions   |   Privacy Policy

GEA the non-profit music licensing organization by GRAMMO-ERATO-APOLLON / all rights reserved © 2014
Λαζάρου Σώχου 4, 115 25 Νέο Ψυχικό, Αθήνα τηλ. 801 11 11 432 / 214 41 65 300 fax: 210-67.52.829
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή/και να ζητάτε πρόσβαση στις πληροφορίες σας μέσω του email pd@geamusic.gr.

Designed by Anna Trouli / Developed by Whitefrog