ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:
ENG   |   EΛΛ

Συλλογικές Συμφωνίες

29/11/2013


Ο GEA συνάπτει συμφωνίες με κατά τόπους αντιπροσωπευτικά συλλογικά όργανα καταστημάτων εστίασης, αναψυχής και εν γένει επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τη νόμιμη χρήση ηχογραφημένης μουσικής και συγκεκριμένα για τα συγγενικά δικαιώματα των Ελλήνων και ξένων μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών-δισκογραφικών εταιρειών (παρ. 1, αρ. 49 Ν.2121/1993).

Στις αναφερόμενες συλλογικές συμφωνίες, με βάση την σύμβαση που έχει ο οργανισμό GEA με την ΠΟΕΣΕ, προσχωρούν όλα τα μέλη των κατά τόπους συλλογικών Φορέων για τη λήψη άδειας για τα συγγενικά δικαιώματα ηχογραφημένης μουσικής με ευνοϊκότερους όρους συνεργασίας.

Οι επιχειρήσεις-μέλη των Φορέων, που δεν προσχωρούν άμεσα ή αρνούνται τους όρους που περιέχονται στις συλλογικές συμφωνίες, αντιμετωπίζονται με τους όρους των ανεξάρτητων επιχειρήσεων-μη μελών συλλογικών Φορέων και σε ορισμένες περιπτώσεις για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των Ελλήνων και ξένων συντελεστών μουσικής ο GEA προχωρά σε νομικές ενέργειες.

Ο GEA χαιρετίζει τα συλλογικά όργανα που έρχονται σε επικοινωνία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την εκ του νόμου χορήγηση άδειας για τα συγγενικά δικαιώματα των μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών της Ελλάδας και του κόσμου.

< Επιστροφή στη σελίδα "Ανακοινώσεις"
Sitemap   |   Terms & Conditions   |   Privacy Policy

GEA the non-profit music licensing organization by GRAMMO-ERATO-APOLLON / all rights reserved © 2014
Λαζάρου Σώχου 4, 115 25 Νέο Ψυχικό, Αθήνα τηλ. 801 11 11 432 / 214 41 65 300 fax: 210-67.52.829
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή/και να ζητάτε πρόσβαση στις πληροφορίες σας μέσω του email pd@geamusic.gr.

Designed by Anna Trouli / Developed by Whitefrog